ZMAJ osnažuje udruge mladih!

30_10_2013 / 00:39h  |  Autor: G.B.
ZMAJ osnažuje udruge mladih!

Info zona putem projekta ZMAJ a s ciljem osnaživanja organizacija mladih na području Dalmacije organizira niz edukacija. Prijave su otvorene do 8. studenog. Za sudionike su pokriveni troškovi prijevoza i smještaja.

Info zona putem projekta ZMAJ a s ciljem osnaživanja organizacija mladih na području Dalmacije organizira niz edukacija na kojima će članovi organizacija učiti o funkcioniranju udruga, upravljanju i razvoju ljudskih resursa u udrugama, prikupljanju sredstava, lobiranju i zagovaranju te o PR-aktivnostima, planiranju i kreiranju javne kampanje i javne akcije. Edukacije će se održavati tijekom pet vikenda od studenog do ožujka.

U edukacijama će sudjelovati 10 organizacija od Zadra do Dubrovnika pa će to, osim edukacije, biti odlična prilika i za razmjenu iskustava i bolje međusobno povezivanje. Moduli će se održavati vikendom, otprilike jednom mjesečno, a prvi će biti od 29. studenog do 1. prosinca. Planirano je da na svakom modulu bude po dvoje (istih) članova iz svake organizacije.

Sve edukacije održavat će se u Splitu – dolazak je planiran petkom navečer, a odlazak nedjeljom u popodnevnim satima. Za sudionike su pokriveni troškovi prijevoza i smještaja. Prijave su otvorene do 8. studenog na www.infozona.hr/zmaj.

Projekt ZMAJ – Znanjem možemo aktivizam jačati financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.