Urban, hit veći od Postolara

29_10_2013 / 22:23h  |  Autor: G.B.  |  Foto: Martina Vuković
Urban, hit veći od Postolara

Quasimodo u studenom kao hit mjeseca najavljuje zadarski bend Postolar Tripper, no događaj za koji će se sigurno tražiti ulaznica više jest hit jeseni – koncert Urbana & 4. Novost je u programu Quasimodo - kviz znanja...

Quasimodo u studenom kao hit mjeseca najavljuje zadarski bend Postolar Tripper, no događaj za koji će se sigurno tražiti ulaznica više svakako je hit jeseni – koncert Urbana & 4. Zadarski postolari pripremaju novi album te kraju privode godinu u kojoj su napunili zagrebačku Tvornicu, okitili se Porinom i odradili turneju po susjednim zemljama. U Quasimodu nastupaju 23. studenog. Karizmatični Riječanin u Split se vraća 16. studenog, četiri mjeseca nakon Sna sustipanske noći kada je mnoge oduševio svojim nastupom.

Prvi će se u studenom na pozornicu ipak popeti Kawaski 3P, već prve subote, a u ponedjeljak (4. studenog) Mejrema Reuter i Harpoon Blues Band održat će glazben- scensko podsjećanje na Carla Reutera nazvano Wake for Carl.

Očekuju nas i dvije Bookvice. Na prvoj, 7. studenog, gostuje zadarski pisac Želimir Periš – autor nedavno objavljene knjige Mučenice. Druga, 21. studenog, pripast će Predragu Luciću i Sinanu Gudževiću koji je o fenomenu Lucić napisao knjigu.

Novost u klupskom programu predstavlja Quasimodo - kviz znanja, koji počinje 20. studenog. Da bi popis, barem za sada, bio konačan, nabrojimo još i 4ReaL by DJ Rea ovog petka, David Hasselhoff i Vojko & Zondo idućeg vikenda te Oli Doboli predzadnjeg petka.