Prosinac u Judinom drvu

Prosinac u Judinom drvu

Stižu Natali Dizdar, Metodi Hristov, My Baby, TBF, J.R. August, uz klupske večeri i tulume.

Za najluđi i najsjajniji mjesec u godini klub Judino drvo pripremio raznovrsan program - od koncerata do partija. U nastavku pročitaj što te čeka na Kopilici u prosinačkim vikendima.

PETAK 6.12. koncert Natali Dizdar live
Talentirana Zadranka stiže u pratnji svojih dugogodišnjih suradnika, a koncert nosi predznak Acoustic/Electric.

SUBOTA 7.12. party Metodi Hristov
Tada skroman dečko iz Sofije u Bugarskoj, svoj prvi nastup u Hrvatskoj je imao na prvoj godini projekta Barbarinac - Island of Love 2014. Danas je jedno od jedno od najjačih rastućih imena na globalnoj elektronskoj sceni.

PETAK 13.12. Gin Tonic Night
Klupska večer, uz ponudu raznih vrsta ginova, tonika i mirodija - svi posjestitelji mogu smiksati svoj originalan mix! 

SUBOTA 14.12. Beats'N'Instruments
Novi program, kombinacija house glazbe s instrumentima uživo za dobar provod i cjelonoćni ples.

NEDJELJA 15.12. koncert My Baby live
Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i kombinacija žanrova te izuzetna energija epiteti su ovog mističnog benda. Voodoo blues trojka My Baby kombinacija je nizozemske i novozelandske krvi a čine je multi-instrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston. Bend je oformljen 2012. godine, a progovaraju kroz repetitivne ritmove, puno slide gitara i sanjive vokale, spajajući tradicionalno i moderno.

PETAK 20.12. Gin Tonic Night
Klupska večer, uz ponudu raznih vrsta ginova, tonika i mirodija - svi posjestitelji mogu smiksati svoj originalan mix!

SUBOTA 21.12. party Felver All Night
Felver je definirao zagrebačku klupsku i house scenu neumornim radom koji traje više od 25 godina. Stereotip je njegov najnoviji projekt, u kojem je Felver kustos i domaćin niza događanja sa svojim prijateljem RA br. 1 DJ Dixonom. Većina Felverova umijeća potječe od njegovih Stereo Studio noći u Tvornici, offbeat koncertnog i klupskog mjesta poznatog po alternativnom programu u cijeloj Hrvatskoj i šire. Ljubav splitske publike i profesora traje već jako jako dugo, a ni Marijan ne skriva svoje simpatije prema Splitu i vjernoj splitskoj publici. Posljednji nastup u Judinom drvu je održao prije 4 godine.

UTORAK 24.12. Judin Badnjak
Doček Božića uz božićna svjetla i dobru mjuzu.

SRIJEDA 25.12. koncert TBF live
Ovaj događaj ne treba posebno najavljivati - već tradicionalno događanje, koncert TBF-a i najlipša splitska Božićna večer.

PETAK 27.12. Reload /private/
Privatna večer, moguć ulazak samo uz pozivnice.

SUBOTA 28.12. koncert J.R.August
J.R. August je u školi krenuo sa sviranjem po lokalnim barovima u malim gradovima na sjeveru Hrvatske, a s vremenom se okrenuo vlastitoj glazbi, koju piše pod utjecajem života u prirodi i svakodnevnih odlazaka u šume i na rijeke Gorskog kotara. Publika ga je vrlo brzo uočila, a čak je i čuveni Coldplay istaknuo jednu njegovu pjesmu na svojoj stranici. J.R.-ova glazba vuče utjecaje iz različitih smjerova: od starog klavirskog bluesa i boogie-woogieja, preko folk kantautora, pa do suvremene indie muzike – ali je u potpunosti njegova, sastavljena od njegovog imaginarija rijeka, šuma i životinja koje u njemu žive. J.R. August je nedavno potpisao ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records koja će u listopadu objaviti njegov debitantski album Dangerous Waters, koji želi predstaviti svojom premijernom splitskom svirkom.

UTORAK 31.12. Judin tulum vol. 3
Pozdrav 2019. godini i zdravica novoj, 2020., uz treće izdanje Judinog Tuluma, uz Eddy Ramicha i MIRA/Underground control.

Info zona Facebook