Prijavi se na košarkaški turnir

02_08_2014 / 12:51h  |  Autor: I. Z.
Prijavi se na košarkaški turnir

Povodom Međunarodnog dana mladih u Kaštel Lukšiću će se održati turnir u uličnoj košarki. Prijava je besplatna, sudionike očekuju nagrade a posjetitelje zabava a predstavit će im se i udruge mladih i za mlade.

Povodom međunarodnog dana mladih, koji se obilježava 12. kolovoza, u Kaštel Lukšiću će se 10. kolovoza održati turnir u uličnoj košarki.

Turnir organizira Savjet mladih Grada Kaštela, igra se po sistemu 3 na 3, a svaka momčad ima pravo na jednu zamjenu. Također će biti održano natjecanje u tricama. Prijava je na turnir besplatna, najbolje ekipe i pojedince očekuju pehari, medalje i nagrade, a poseban nagradni i zabavni program predviđen je i za gledatelje.

Ove će godine na Međunarodni dan mladih i kaštelanske udruge mladih te udruge koje se bave mladima moći promovirati svoj rad i aktivnosti te informirati sve mlade na koji način se mogu aktivno uključiti u civilno društvo i svoje slobodno vrijeme usmjeriti prema volontiranju te ostvarivanju željenih projekata.

Zainteresirane ekipe mogu se prijaviti do 14 sati na dan turnira na mail [email protected] ili na broj mobitela 092/133 88 34, a u prijavi je potrebno navesti ime ekipe i kontakt broj.

Više informacija potražite na Facebooku Savjeta.