Prijavi rad na Zgraf!

28_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: zgraf.hr
Prijavi rad na Zgraf!

Eduzgraf otvara natječaj za prijavu studentskih radova za izlaganje na Zgrafu 12, čija je ovogodišnja tema Društvene reprize. Rok za prijavu je 5. studenog.

Eduzgraf otvara natječaj za prijavu studentskih radova za izlaganje na Zgrafu 12, čija je ovogodišnja tema Društvene reprize

Na prijavu se pozivaju svi studenti i studentice preddiplomskih i diplomskih studija grafičkog dizajna, vizualnih komunikacija i srodnih disciplina, u Hrvatskoj i međunarodno. Radovi mogu biti izvedeni u bilo kojem mediju i odnositi se na specifični segment vizualnih komunikacija (ilustracija, fotografija, tipografija) ili na audio-vizualne medije. Također, mogu biti izvedeni samostalno, kolektivno i pod mentorstvom.

Izložba odabranih radova bit će na Zgrafu predstavljena kao zasebni izložbeni segment uz radove profesionalnih dizajnera i dizajnerica prijavljenih na Glavnu izložbu Zgrafa 12, koja se sastoji od Revije i Teme. Izložba će obuhvaćati radove/projekte nastale i/ili realizirane u razdoblju od 1. siječnja 2013. godine do kraja zatvaranja natječaja.

Cilj je natječaja poduprijeti i afirmirati mlade dizajnere i dizajnerice i sagledati njihove radove u usporedbi s radovima profesionalnih dizajnera. 

Selektirani radovi bit će, uz izložbenu prezentaciju u Laubi, uvršteni unutar dvojezičnog kataloga Zgrafa 12., te predstavljeni na internetskoj stranici zgraf.hr.

Svi radovi prijavljuju se isključivo na e-mail adresu: [email protected].

Rok za prijavu radova: 5. studenog 2016.

Više informacija na linku.