Prijavi projekt ili turneju

08_01_2015 / 15:37h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: everystockphoto.com
Prijavi projekt ili turneju

Na natječaj se mogu prijaviti projekti i turneje kulturne razmjene i suradnje na području Hrvatske. Rok za prijavu je 14. siječnja 2015.

Clubture 2015. objavljuje finalni poziv za predlaganje suradničkih projekata i turneja. Natječaj je namijenjen udrugama, neformalnim inicijativama ili umjetničkim organizacijama nezavisne kulture koje pripadaju području djelovanja Clubturea, a koje do sada nisu provodile suradničke projekte ili turneje putem Clubturea.

Na natječaj se mogu prijaviti projekti i turneje kulturne razmjene i suradnje na području Hrvatske koji će se realizirati u razdoblju od 15.3.2015. do 15.12.2015.

Podupire se realizacija sadržaja iz sljedećih područja: suvremena umjetnost (vizualna, filmska, izvedbena, književnost, glazbena itd.) i nove umjetničke prakse, urbana kultura i kultura mladih, novi mediji i tehnologije, interdisciplinarni kulturni projekti, suvremene umjetničke, društvene i kulturne teorije i istraživanja, arhitektura i urbanizam, razvoj kulturne politike i edukacija vezana za gore navedena područja. 

Dvije su kategorije kojima se određuje maksimalan iznos sredstava koji se  može ostvariti za pojedini projekt ili turneju iz sredstava: kategoriju A čine projekti / turneje do 20 000 kuna a kategoriji B pripadaju projekti / turneje do 40 000 kuna. Pojedini projekt ili turneja mogu se prijaviti isključivo unutar jedne od ponuđenih kategorija. 

Rok za prijave prijedloga: 14. siječnja 2015. u 14h

clubture.org/novosti