Prijavi film na DFF

14_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Dalmatia film festival
Prijavi film na DFF

Dalmatia film festival otvorio je natječaj za sve zainteresirane filmaše. Drugo izdanje festivala održat će se u Pirovcu i Omišu. Rok za prijavu je 31. srpnja.

Dalmatia film festival otvorio je natječaj za sve zainteresirane filmaše. Drugo izdanje festivala održat će se u Pirovcu (12.-14.8.2017), i Omišu (19.-21.8.2017).

Fimovi su mogu prijaviti u slijedećim kategorijama: dugometražni i kratkometražni igrani filmovi, dokumentarni filmovi te promotivni filmovi. Prijaviti se mogu isključivo filmovi nastali nakon 1.siječnja 2015. godine.

Za prijavu je potrebno popuniti prijavnicu koja se šalje na e-mail: [email protected]. Zajedno s prijavnicom treba priložiti i tri screenshota iz filma (po mogućnosti ispod 3 Mb ukupne veličine) kao i link za download ili online gledanje filma koji će biti dostupan isključivo selektorima festivala.

Ukoliko želite poslati film u dvd formatu, uputite ga zajedno s potpisanom i ispunjenom prijavnicom na adresu:
Dalmatia film festival
Luke Botića 18
21210 Solin
Hrvatska

Selektori festivala će od pristiglih radova sastaviti popis filmova za prikazivanje na Dalmatia film festivalu koji će biti objavljen na web stranici festivala sredinom srpnja.

Rok za prijavu: 31. srpnja.

Više informacija ovdje.