Prijave za FantaSTikon

Prijave za FantaSTikon

Prijave za izlagače i program na konvenciji fantastike, igre i znanstvene fantastike FantaSTikon traju još do srijede 22. veljače.

Prijave za izlagače i program na konvenciji fantastike, igre i znanstvene fantastike FantaSTikon traju još do srijede 22. veljače.

FantaSTikon se ove godine održava od 17. do 19. ožujka na FESB-u. Svi koji žele sudjelovati u programu konvencije mogu se prijaviti preuzimanjem prijavnice. Ispunjene prijavnice šalju se na mail. Zainteresirani izlagači koji žele tijekom konvencije prezentirati svoje radove, nakit, knjige, rad udruga i sl., na temu fantastike, znanstvene fantastike, mitologije i legendi trebaju je poslati mail na produkcija@fantastikon.com s opisom djelatnosti i zahtjevom za štand.

Volonteri se mogu prijaviti do 5. ožujka ispunjavanjem prijavnice.

Dio FantaSTikona bit će posvećen vrlo slavnom i prodavanom serijalu o Harryju Potteru, budući da se ove godine slavi 20. godišnjica prve objave romana. S obzirom da prvi dan trećeg FantaSTikona pada na irskog nacionalnog zaštitnika Sv. Patrika, dio konvencije bit će posvećen upravo Irskoj.

Osim predavanja, demonstracija, izlaganja i radionica koje bi pokrivale vrlo širok spektar tema, organizirat će se i uvijek popularno natjecanje u cosplayu i veliki Geek Trivia Quiz. Uz to, i ove godine u ponudi će biti igraonica (uglavnom) modernih društvenih igara s preko stotinu naslova.

Više o 3. FantaSTikonu možete saznati na službenim stranicama, na Facebook stranici konvencije, stranici događaja, te stranici organizatora, Udruge za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST.

Info zona Facebook