Poziv za članove Savjeta za mlade

Poziv za članove Savjeta za mlade

Objavljen je poziv za članove novog saziva Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske iz udruga mladih i za mlade. Rok prijave je 20 dana od dana objave.

Temeljem Odluke o osnivanju Savjeta za mlade i Kriterija za članstvo u Savjetu za mlade Vlade Republike Hrvatske, postupak kandidiranja te način izbora za članove i zamjenike članova Savjeta za mlade iz reda udruga mladih i za mlade, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za člana i zamjenika člana Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske iz reda udruga mladih i za mlade.

Predmet Javnog poziva je predlaganje kandidata za 7 članova i zamjenika članova u Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske iz reda udruga mladih i udruga za mlade.

Kandidati moraju biti hrvatski državljani, ne smiju biti mlađi od 15 godina ni stariji od 31 godinu u vrijeme nominacije, ne smiju biti dužnosnici političke stranke, trebaju posjedovati znanje i iskustvo relevantno za sektor mladih te ne smiju biti kažnjavani.

Rok za podnošenje prijedloga kandidata je 20 dana od objave ovog Poziva na mrežnim stranicama Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Sve informacije vezane uz Javni poziv provjerite ovdje.

Info zona Facebook