Poziv IKS festivala

10_09_2014 / 23:01h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: IKS festival
Poziv IKS festivala

– Vrednujemo kreaciju i inovativnost, kvalitetu metode i sadržaja, financijsku uravnoteženost budžeta kao i skromnost te snagu suvremene umjetničke poruke – poručuju iz Inovativne kazališne scene Split.

 IKS Festival poziva na prijavu plesnih, kazališnih i interdisciplinarnih programa u sklopu projekta Inovativna kazališna scena Split za 2015. godinu, a poziv je otvoren do 15. rujna. Prijaviti se mogu već realizirani projekti za distribuciju te manje produkcijske forme.

Prijavu, koja treba sadržavati životopis autora, opis projekta, tehničku karticu i financijski plan (za produkciju), odnosno životopis autora, opis projekta, press dossier, kritike, tehničku karticu, video i fotografije te financijski plan (za distribuciju) treba uputiti mailom na [email protected], uz napomenu da fotografije i zapisi mogu biti proslijeđeni putem web linka.

Inovativna kazališna scena Split pokrenuta je 2014. godine uz podršku Zaklade Kultura nova a sastoji se prvenstveno od produkcije i distribucije radova domaćih umjetnika ali i poseban naglasak stavlja na razvoj potencijala splitske kulturne scene te posebne projekte od značaja za splitsku javnost uvrštava u festivalskoj formi na već prepoznat projekt IKS Festival - međunarodni festival suvremenog kazališta Split.

– Vrednujemo kreaciju i inovativnost, kvalitetu metode i sadržaja, financijsku uravnoteženost budžeta kao i skromnost te snagu suvremene umjetničke poruke. Posebnu pažnju obratiti ćemo na mlade i još neafirmirane umjetnike – poručuju iz Inovativne kazališne scene Split.

www.iksfestival.eu