Političar u Splitu

22_01_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Amadeus Events
Političar u Splitu

Slavko Sobin će u novoj kazališnoj komediji „Političar“ hrvatskoj javnosti pokazati kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. "Političara" možete pogledati u subotu, 26. siječnja, u 20 sati.

Zvijezda popularne serije „Crno bijeli svijet“ i remakea kultnog filma „Leptir“ Slavko Sobin u novoj kazališnoj komediji „Političar“ hrvatskoj će javnosti pokazati kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovit će u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.

Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara, ova urnebesna komedija demistificirati će izbore u Lijepoj Našoj i natjerati političare da se zamisle. Autor i glumac ne sumnjaju da će se mnogi u njoj i prepoznati.
Predstava igra u dvorani Lora u subotu, 26. siječnja s početkom u 20 sati.

Cijena ulaznice je 70 kuna, a ulaznice su u prodaji na blagajni Lore (od 21. siječnja u radnom vremenu od 15 do 19 sati) te na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr. Online ulaznice možete kupiti u sustavima croatia-tickets.com & ulaznice.hr.

Ulaznica na broj 091 528 4304 te na FB stranici Amadeus events.