Pojačan lineup INmusic festiavala

Pojačan lineup INmusic festiavala

U tijeku su završne pripreme za najveći hrvatski open air festival INmusic. Tri dana vrhunske glazbe i zabave na jarunskom Otoku hrvatske mladeži sve su bliža, a lineupu su se pridružila još dva imena: Antenat i Mašinko...

U tijeku su završne pripreme za najveći hrvatski open air festival. Tri dana vrhunske glazbe i zabave na jarunskom Otoku hrvatske mladeži sve su bliža, a lineupu su se pridružila još dva imena: Antenat i Mašinko. Uz spomenute bendove, nastupit će i Arctic Monkeys, Iggy And The Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne i mnogi drugi, a na popisu izvođača naći će se i zanimljiv bend iz Manchestera Shoshin te peteročlani bend iz Irske The Dead Heavys koji su svoj nastup izborili među više od 1600 izvođača iz cijeloga svijeta putem natječaja na poznatom internetskom glazbenom servisu ReverbNation.

Ulaznice za INmusic festival dostupne su već od 349 kuna jer poseban popust od 50 kuna na važeću cijenu ulaznice nudi Ožujsko pivo kao generalni pokrovitelj festivala. Na internetskoj stranici INmusic festivala mogu se pronaći lokacije na kojima naručivanjem Žuje automatski dobivate voucher s popustom, a ondje su dostupne i adrese prodajnih mjesta Tisak media centra. Od ove su godine u prodaji i jednodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od 250 kuna. Mogu se kupiti online putem sustava Entrio do 17. lipnja, nakon čega će im cijena porasti na 290 kuna.

Info zona Facebook