Poezijom do nagrade

22_09_2015 / 10:47h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Flickr
Poezijom do nagrade

Gradska knjižnica Solin raspisala je 5. Natječaj za najbolju neobjavljenu pjesmu, a na prijavu su pozvani autori stariji od 15 godina. Prva je nagrada 1000 kuna, a druga i treća su diploma i knjiga na poklon.

Svaki autor može poslati najviše tri neobjavljene pjesme, tema je slobodna.  Za prijavu je potrebno u jednoj omotnici poslati pjesme umnožene u pet primjeraka sa zaporkom ispod svake pjesme (5 znakova) i dobi autora. U drugoj zasebnoj omotnici potrebno je dostaviti uz zaporku i odgovarajuće kontakt podatke (ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail). Pjesme se ne šalju u rukopisu, nego ispisane na računalu.

Radovi se šalju uz napomenu Natječaj za najbolju neobjavljenu pjesmu isključivo poštom na adresu Gradska knjižnica Solin, Zvonimirova 117d, 21 210 Solin.

Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Karmen Borković (prof. filozofije i komparativne književnosti), Slavica Čilaš (prof. hrvatskog jezika i književnosti i povijesti), Irena Delonga Nešić (prof. hrvatskog i engleskog jezika i književnosti), Boris Škifić (prof. hrvatskog jezika i književnosti) izabrat će najbolje pjesme i dodijeliti prvu, drugu i treću nagradu. Prva je nagrada 1000 kuna, a druga i treća su diploma i knjiga na poklon.

Rok za prijavu: 1. studenog 2015.