Počinje ST-@rt

04_04_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: ST-@rt
Počinje ST-@rt

U srijedu, 4. travnja, održava se prva večer Festivala autorskih bendova ST-@rt 2018. u klubu Judino drvo s početkom u 21 sat. Na pozornicu se penju Mauro Mar, Mustang, Teški Osjećaji, The Splitters i Tri Cheri.

U srijedu, 4. travnja, održava se prva večer Festivala autorskih bendova ST-@rt 2018. u klubu Judino drvo s početkom u 21 sat. Svrha ovog festivala je afirmacija autorskih bendova.

Prvu večer festivala na pozornicu se penju Mauro Mar (Split), Mustang (Mostar), Teški Osjećaji (Tisno), The Splitters (Split) i Tri Cheri (Split).


Redoslijed nastupa odredit će se izvlačenjem, a prvi bend će započeti s nastupom točno u 21 sat. O pobjedniku večeri odlučuje publika i tročlani žiri u sastavu: Dean Clea Brkić (producent, autor, glazbenik, predsjednik UZG STOP), Toni Ljubić / MindZoo (pobjednik ST-@rt 2017 / - autor, glazbenik) te Miro Burić (voditelj kluba Judino drvo).

Pobjednici festivalskih večeri, nastupit će na Finalu koje će se održati u sklopu EgoFree festivala (open air) na Turskoj kuli u petak 27. travnja 2018. godine.

Više informacija o događaju i bendovima možeš naći na Facebook stranici događaja.