Počele prijave za STFF

14_01_2015 / 15:01h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Split Film Festival
Počele prijave za STFF

Splitski filmski festival otvorio je prijave za sudjelovanje u natjecateljskom dijelu programa. Festival je otvoren za sva nova, kreativna, osobna, eksperimentalna, radikalna, subverzivna ostvarenja svih duljina i žanrova.

Splitski filmski festival, čije će se jubilarno 20. izdanje održati od 12. do 19. rujna 2015. godine, otvorio je prijave za natjecateljski program koji je podijeljen je na dva dijela: dugometražni i kratkometražni film/video. Pravo sudjelovanja u natjecateljskom programu imaju samo ostvarenja nastala nakon 1. siječnja 2014. godine.

Festival je otvoren za sva nova, kreativna, osobna, eksperimentalna, radikalna, subverzivna ostvarenja (film, video i novi mediji) svih duljina i žanrova. Pozornost se poklanja radovima nastalim u otklonu od vladajućih kanona filmske i video produkcije, bilo da je riječ o tradicionalnoj filmskoj tehnici ili najnovijoj tehnologiji elektronske slike.

Osim konkurencije, filmska ostvarenja mogu biti prikazana u nekom od popratnih programa: Odrazi, Gender, Forum 3, Doks te posebnom segmentu posvećenom hrvatskom filmu. 

Više informacija može se naći na službenoj stranici Festivala.

Rok za prijavu: 1. lipnja 2015.