Ples s anđelima

Ples s anđelima

Ako želite Valentinovo obilježiti na sasvim drugačiji način i svoju ljubav podijeliti u najboljem raspoloženju dođite na 12. po redu Ples s anđelima u nedjelju, 17. veljače od 17 do 20 sati u Vanilla clubu.

Ako želite Valentinovo obilježiti na sasvim drugačiji način i svoju ljubav podijeliti u najboljem raspoloženju dođite na 12. po redu Ples s anđelima, jedinstveni srceuključivački disco party za sve osobe s intelektualnim teškoćama, u nedjelju, 17. veljače od 17 do 20 sati u Vanilla clubu.

Ovaj inkluzijski party započeo je 2008. godine i već prve godine dobio nagradu za najbolji volonterski projekt naše Županije. Postao je tradicionalna godišnja svetkovina svih osoba s intelektualnim teškoćama našeg podneblja te ga se s nestrpljenjem čeka i za njega priprema.

Svake godine na Plesu se okupi između 700 i 900 osoba s intelektualnim teškoćama, ali i brojnih sugrađana, volontera, ljudi koji su ovaj projekt prihvatili kao svoju feštu ljubavi jer se 10 godina odvijala u doba Valentinova. No, posljednjih nekoliko godina Ples s anđelima odvija se i pod maskama što je doprinijelo brisanju svih razlika! Ples je redovni dio programa Splitskog krnjevala, a ove godine ga na neki način kao prvo događanje i započinje.

Ovogodišnji Ples s anđelima održat će se u organizaciji Skautskog kluba Marjan u klubu Vanilla na bazenima u Poljudu koji cijelo desetljeće besplatno ustupa prostor i konobare koji volontiraju za ovu prigodu, kao i DJ Tony Sanchez koji je od samog početka dio ove jedinstvene priče i zaslužan za fantastičnu atmosferu svih dosadašnjih anđeoskih plesova.

Na Ples i ove godine dolaze korisnici ustanova: Centar Slava Raškaj, Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, njihove Dislocirane jedinice Firule, centra uMakarskoj i Sinju, predstavnici Centra Fra Ante Sekelez iz Vrlike, članovi udruga Srce, Lastavice, Zvono, Anđeli, Sindrom down,... a neki od njih pripremili su i točke s kojima će se predstaviti okupljenima.

Više informacija na Facebook stranici događaja.

Info zona Facebook