Planinarski izlet za Maestral

02_03_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Meastralan Hike / Facebook
Planinarski izlet za Maestral

U subotu, 10. ožujka, održat će se humanitarna i edukativna akcija za djecu iz doma Maestral pod nazivom Maestralan hike. Cilj akcije je prikupljanje sredstava kojima bi djeci osigurali sportsku opremu, odjeću i obuću koja im je potrebna.

U subotu, 10. ožujka, održat će se humanitarna i edukativna akcija za djecu iz doma Maestral pod nazivom Maestralan hike.

AndAdventure Croatia organizira vođeni planinarski izlet na Mosor i radionice na livadi Ljuvač podno planinarskog doma Umberto Girometta, kako bi sa djecom doma Maestral proveli dan u planini, igrali se, i naučili nove vještine i tako ih zainteresirali za prednosti aktivnog života, prirodu i bavljenje sportom.

Cilj akcije je prikupljanje sredstava kojima bi djeci osigurali sportsku opremu, odjeću i obuću koja im je potrebna.

Novčane donacije za kupnju sportske opreme zaprimaju se na račun udruge BBK Zemlja-Zrak HR9225030071100103296 kod Sberbank d.d., sa naznakom "Za Maestralan hike".

Svi zainteresirani su dobrodošli. Mjesto sastanka je na parkiralištu HEP-a (Poljička cesta) u subotu 10. ožujka u  09.30 sati, a povratak je planiran oko 16 sati.

Više informacija o akciji možete pronaći na Facebook stranici, putem e-maila [email protected], ili na telefon 021 277 344.