Piši o rodnoj problematici

01_06_2015 / 13:11h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Fb
Piši o rodnoj problematici

Centar za ženske studije i ove godine objavljuje Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad koji se bavi ženama, odnosno rodnom problematiom. Nagrada se sastoji od povelje i novčanog iznosa.

Centar za ženske studije i ove godine objavljuje Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad koji se bavi ženama, odnosno rodnom problematikom.

Natječaj je otvoren od 15. svibnja do 1. listopada 2015. godine i namijenjen je svim studenticama i studentima preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija sveučilišta u Republici Hrvatskoj, svih znanstvenih i umjetničkih područja. Rad koji se prijavljuje za Nagradu treba se tematski baviti ženskom i/ili rodnom problematikom. Nagrada se sastoji od povelje i novčanog iznosa, a dodjeljuju se tri nagrade.


Na Natječaj studentice i studenti prijavljuju radove nastale u akademskoj godini 2014./2015. koje su, kao sastavni dio studentskih obveza, pozitivno ocijenili njihovi nastavnici/e odnosno mentori/ce na njihovim matičnim fakultetima. Za Nagradu se prijavljuje znanstveni, stručni ili umjetnički rad koji je nastao u pisanom ili izvedbenom obliku, uključujući seminarski i završni rad. Ako je riječ o radu u izvedbenom obliku, prijava na Natječaj mora sadržavati osvrt autora/autorice rada od najmanje 5 kartica u pisanom obliku uz dostavljenu prateću dokumentaciju.

Više informacija potražiti ovdje.