Pipsi i Walt u Judinom drvu

Pipsi i Walt u Judinom drvu

U subotu, 22. studenoga u splitski klub Judino drvo dolazi, kako sami sa sebe kažu, najzagrebačkiji bend - Pips, Chips & Videoclips, koji će predstaviti svoj novi album Walt.

U subotu, 22. studenoga u splitski klub Judino drvo dolazi, kako sami sa sebe kažu, najzagrebačkiji bend - Pips, Chips & Videoclips.

Kao zagrijavanje za veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova, koji će se održati 6. prosinca,  Pipsi u Split dolaze predstaviti najnoviji album Walt, posvećen Waltu Disneyu, za koji kritika kaže da se radi o najboljem pop albumu na ovim prostorima još od Odbrane i posljednjih dana Idola, a hvali ga se i jer podsjeća na Pipse iz starih dana. 

Tijekom nešto više od dvadeset godina Dubravko Ivaniš (nekoć poznat kao Ripper, sada kao Daddy) i različite postave benda pročešljali su ogroman spektar zvukova – od infantilnog punka do breakbeata, electra, modernog rocka i komornog popa.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 60kn u Design hostelu Goli ± Bosi i na dan koncerta na vratima kluba po cijeni od 70kn.

Po završetku koncerta za program će se brinuti uz DJ kolektiv Zvuk ulice, a više informacija o događanju može se potražiti na linku.

Info zona Facebook