Partribrejkersi opet u Quasiju!

10_02_2014 / 13:04h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Partribrejkersi opet u Quasiju!

Pertibrejkersi u subotu dolaze na već tradicionalni koncert u Quasimodu! Nedavno su završili snimanje pet novih pjesama, a subotnji koncert će biti presjek karijere - publika će uživati u novim i starim, kultnim pjesama. Dijelimo ulaznice…

Pertibrejkersi u subotu dolaze na već tradicionalni koncert u splitskom kubu Quasimodo! Među najboljim su i najutjecajnijim rock'n'roll bendovima u povijesti ex-yu scene na kojoj se drže već više od 30 godina, a nedavno su završili snimanje pet novih pjesama za album koji je u pripremi.

>> Žurkolomci užgali Kvazi


Za novi album Sirotinskjo carstvo već su snimili pjesme Svakoga dana, Ne mogu da kapiram, Ljubav ne zaboravlja, Šta radiš te Sitna lova za koju su već objavili i spot. Do sada su objavili niz uspješnih albuma, odsvirali puno koncerata, utjecali na niz mlađih domaćih bendova, što po pitanju glazbe, što po pitanju čvrstog rokerskog stava. Definitivno se radi o jednom od najutjecajnijih i najdosljednijih bendova na ovim prostorima koji više od 30 godina jednakim intenzitetom dokazuju što je to dobra glazba zahvaljujući Canetovim tekstovima, Antonovim gitarskim dionicama i energijom cijelog benda.

Subotnji koncert će biti presjek karijere, publika će uživati u novim i starim, kultnim pjesama Brejkersa kao što su 1000 godina, Kreni prema meni, Put, Hoću da znam, Hipnotisana gomila... Velika energična svirka za splitsku publiku počinje u 22:00!

Ulaznice su u pretprodaji i u nagradnoj igri

Ulaznice u pretpordaji mogu se kupiti u klubu po cijeni 60 kuna - u ponedjeljak i utorak od 11 do 14h; u srijedu na Quizimodu i u četvrtak na Bookvici od 20h; te u petak od 22h. Za besplatne ulaznice konkuriraš ako nam porukom na našem Fejsu pošalješ ime, prezime i razlog slanja...