Parapsihologija u Boži

22_01_2014 / 23:42h  |  Autor: I.Z.
Parapsihologija u Boži

Drago Plečko, hrvatski alternativac i istraživač rubnih znanstvenih disciplina, održat će u petak u zadarskom studentskom klubu Božo Lerotić predavanja o parapsihologiji i osobinama dobrog govornika.

Drago Plečko, hrvatski alternativac i istraživač rubnih znanstvenih disciplina, održat će u petak, 24. siječnja, u 15 sati u zadarskom studentskom klubu Božo Lerotić predavanja o parapsihologiji i osobinama dobrog govornika. Predviđena je i panel diskustija te pauza za okrjepu koju su osigurali organizatori - AIESEC Split i AIESEC Zadar.

>> Sadržaji vezani za temu AIESEC


Plečko se za vrijeme studija na zagrebačkom PMF-u počeo zanimati za ljekovito bilje i alternativnu medicinu. Kasnijih godina proučavao je sustave mišljenja jogija, a poznanstvo sa Dalaj Lamom i Sant Darshan Singhom rezultiralo je njegovim zanimanjem za meditaciju. Uz stotine članaka, radijskih i televizijskih emisija autor je prvog TV filma o Međugorju na ovim prostorima, prvog filma o talijanskoj komuni Damanhur te prvog filma o vodnjanskim mumijama i o mnogim drugim istarskim fenomenima.