Pack and Pitch

24_08_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: hfs.hr
Pack and Pitch

Raspisan je natječaj za filmsku ideju/priču koja će jednog mladog hrvatskog filmaša odvesti u Hollywood. Natječaj je otvoren za mlade od 14 do 20 godina.

Filmska revija mladeži i Four River Film Festival, u suradnji s filmskim programom Relativity School iz Los Angelesa, raspisao je natječaj za filmsku ideju/priču koja će jednog mladog hrvatskog filmaša odvesti u Hollywood.

Natječaj je otvoren za mlade od 14 do 20 godina. Sudionici na natječaj trebaju poslati sinopsis budućeg filma (kratki igrani film u trajanju do 10 minuta), redateljsku koncepciju i kratku biografiju redatelja. Razrađeniji storyboard i linkovi na dosadašnje radove su dobrodošli, ali nisu nužni.

Ekipa iz Relativity School-a ističe da će posebno vrednovati pripovjedački inventivne filmske priče. Na natječaju će bit odabrano pet kandidata koji će svoje filmske ideje, u sklopu radionice Pack&Pitch na ovogodišnjem Four River-u, razraditi s profesionalnim mentorima iz Škole. Nakon toga će pet mladih filmaša u obliku pravog pitchinga prezentirati svoje zamisli svim sudionicima festivala. Autor najboljeg pitcha za nagradu dobiva odlazak u Los Angeles na trotjednu radionicu u okviru Relativity School-a sljedećeg ljeta.

Prijave se šalju na e-mail adresu [email protected].

Rok za prijavu: 01. rujna.

Više informacija ovdje.