Ovako Quasi juri prema proljeću

02_03_2014 / 22:18h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Martina Vuković, arhiv
Ovako Quasi juri prema proljeću

Već prvi tjedan uz Goribor najavljuje ritam uz koji će Quasimodo juriti prema proljeću uz pet koncerata, stand up, predstavu, nove DJeve, književne večeri…

Quasimodo je program u ožujku otvorio uz Vojka Vrućinu i Krešu Bengalku, a vruće i vatreno bit će i do kraja mjeseca uz pet koncerata, stand up, predstavu, nove DJ-eve, književne večeri…

Već prvi tjedan najavljuje ritam uz koji će Quasimodo juriti prema proljeću. Maškarani utorak rasplesat će DJ Matan. U četvrtak na Bookvici šibenski novinar Antonio Barišić u društvu Emira Imamovića Pirkea predstavlja svoj roman prvijenac Srest ćemo se opet kojim je osvojio Kiklopa za debitantsku knjigu godine. U petak iz zagrebačkog Studija smijeha više od sat vremena zabave donose Marina Orsag i Goran Furjan, a vrhunac tjedna, mjeseca i sezone bit će subotnji nastup benda Goribor koji će predstaviti svoj aktualni dvostruki album Evo je banja! I u petak i subotu Quasimodo Riot Team zadržat će publiku na plesnom podiju i nakon glavnog programa.

Niz od pet koncerata u ožujku nastavit će se u subotu 15. ožujka uz promociju novog albuma Nežnog Dalibora, no do tada računajte na Quizimodo u srijedu (12. 3.) te u petak (14. 3.) na kombinaciju DJ KidVa + Ivan Švorc na saksofonu.

Predzadnji tjedan počinje veselo već od ponedjeljka (17. 3.) uz Saint Patrick’s Night i svirku uživo. Pozornica će ugostiti glazbenike i u srijedu (19. 3.), kada će se na nju popeti riječki One Possible Option i njemački bend Samavaya. U petak (21. 3.) će uz funky fiestu svoj premijerni nastup u Quasimodu imati DJ Umbo, a u subotu (22. 3.) Štalu u red ponovno dovodi Mario Kovač. No, to nije sve od tjedna jer je petak bogatiji i za Quasi cabaret uz hit predstavu Kako ubiti supruga (Otkazano!), a u četvrtak će Bookvica, u sklopu ovogodišnjeg Pričigina, ugostiti Slavenku Drakulić, jednu od naših najpopularnijih suvremenih književnica.

Bogat program u ožujku tek će na samom kraju donijeti hit mjeseca - Disciplin A Kitschme nastupa 29. ožujka. Večer prije splitskoj će se publici prvi puta predstaviti DJ Dirty Harry, a u tom tjednu održat će se i još jedan Quizimodo.