Stručno osposobljavanje u Gradu

01_06_2012 / 16:22h
Stručno osposobljavanje u Gradu

Grad Split objavio je poziv za prijavu na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u upravnim tijelima Grada Splita.

Grad Split objavio je poziv za prijavu na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u upravnim tijelima Grada Splita. Na stručno osposobljavanje Gradska uprava namjerava primiti 20 osoba. 

Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u trajanju od 12 mjeseci u punom radnom vremenu obavljat će se u Službi za prosvjetu i tehničku kulturu, Upravnom odjelu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Službi za rad s gradskim kotarevima i mjesnim odborima, Službi za kulturu i umjetnost, Uredu gradonačelnika, Službi za imovinsko-pravne poslove i izgradnju, Službi zajedničkih poslova, Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo i redarstvo, Upravnom odjelu za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu, suradnju s braniteljima i braniteljskim udrugama, Upravnom odjelu za financije, Službi pravne zaštite, stanova, poslovnih prostora i geodezije te Službi za šport i rad s mladima i udrugama mladih.

Na poziv se mogu javiti nezaposlene osobe visoke stručne spreme koje su završile ekonomski, arhitektonski, građevinski, pravni fakultet, zatim osobe s diplomom zaštite na radu, informatike/računarstva te humanističke/društvene struke. Uvjet je da se u evidenciji HZZ-a nalaze najmanje 90 dana i nemaju iskustva u zvanju ili, pak, imaju radno iskustvo izvan zvanja do najviše 12 mjeseci. Nakon završenog stručnog osposobljavanja Grad Split će financirati polaganje državnog stručnog ispita.

Rok za prijavu je 11. lipnja 2012. godine.

split.hr