Osmijehom za Maestral

Osmijehom za Maestral

Rotaract i Studio Smijeha Split pozivaju sve u Multimedijalni kulturni centar u nedjelju, 3. prosinca, s početkom u 19:30h na humanitarnu stand up večer za dječji dom Maestral. Cijena ulaznice je 30 kuna, a sav prihod od prodanih ulaznica ide za obnovu istočne fasade zgrade dječjeg doma Maestral.

Rotaract i Studio Smijeha Split pozivaju sve u Multimedijalni kulturni centar u nedjelju, 3. prosinca, s početkom u 19:30h na humanitarnu stand up večer za dječji dom Maestral.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a iste se mogu rezervirati putem FB ili na mail: rotaract.split.novi@gmail.com. Sav prihod od prodanih ulaznica ide za obnovu istočne fasade zgrade dječjeg doma Maestral.

Osmijeh ne košta ništa, a znači mnogo. Obogaćuje one koji ga primaju, a ne osiromašuje one koji ga daju. On se ne može ni kupiti, ni pozajmiti, ni ukrasti, jer je nešto što nema vrijednost, osim kad se poklanja. I ako nekada sretneš osobu, koja više nema smijeh, budi velikodušan, pokloni joj svoj...jer nitko ne osjeća toliku potrebu za osmijehom kao oni koji ga ne mogu pokloniti drugima...

Rotaract je globalna humanitarna organizacija koja omogućuje mladim i ambicioznim ljudima da prepoznaju potrebe zajednice u kojoj žive te da kroz vlastiti angažman doprinesu ispunjavanju tih potreba, pritom unapređujući svoja znanja i vještine. Molimo sve zainteresirane da nam se jave mailom za više informacija.

Više informacija o događaju na Facebook stranici događaja.

Info zona Facebook