Dočekali drugi kiks

27_08_2012 / 08:38h
Dočekali drugi kiks

Glasna podrška s tribine trajala je cijelu utakmicu čemu je u prilog išla i činjenica da je Hajduk nakon ranog vodstva zaigrao još odlučnije.

U osvježavajućoj večeri na Poljudu se okupilo nešto manje od 10 tisuća gledatelja, a Torcida je na samom početku poručila da je poraz u prošlom kolu nimalo ne brine. Glasna podrška s tribine trajala je cijelu utakmicu čemu je u prilog išla i činjenica da je Hajduk nakon ranog vodstva zaigrao još odlučnije. Ipak, izostala je ona atraktivna igra na koju smo navikli na samom početku prvenstva. Prema kraju utakmice domaćin se počeo zatvarati, a Osijek sve opasnije napadati što je i rezultiralo izjednačenjem u 88. minuti.

U poluvremenu utakmice iskorištena je prilika da svjetski prvak u Jujitsuu, Hrvoje Znaor, dobije poklon Hajduka i pljesak publike. Torcida je utakmicu iskoristila i za sakrastičan pozdrav Hrvatskom helsinškom odboru koji je Torcidino navijanje proglasio najuzornijim i najpoželjnijim od svih navijačkih grupa u Hrvatskoj - nakon bakljade istaknuli su poruku "Pristojna Torcida pozdravlja HHO. Na uzoran način!".

Hajduk je trenutno treći i slijedi mu gostovanje u Rijeci, a Split nakon još jednog neuspješnog gostovanja (poraz u Puli 1:0) u idućem kolu dočekuje zaprešićki Inter.