Opet festival u Petrčanima

12_12_2012 / 09:07h
Opet festival u Petrčanima

Sljedeće ljeto od 30. svibnja do 2. lipnja na punti Radman i boat partijima održat će se Love System Festival. Kapacitet će biti ograničen na 800 posjetitelja koji će imati mogućnost kampiranja ili privatnog smještaja.

Stanovnici Petrčana žalili su za festivalom poput Gardena, koji se zbog otežanih okolnosti preselio u Tisno koje sad već broji pet festivala i bilježi bogatu turističku sezonu. Izgleda da su britanski organizatori ozbiljno shvatili poziv lokalnih vlasti, jer će se sljedeće ljeto od 30. svibnja do 2. lipnja na punti Radman i boat partijima održati Love System Festival. Kapacitet će biti ograničen na 800 posjetitelja koji će imati mogućnost kampiranja ili privatnog smještaja – piše klubskascena.com.

Bicep, Jay Shepheard, George Fitzgerald, Shonky i Midland dio su prvonajavljenog line up-a sadržanog od prifinjenih zvukova house, disco, techno i bass glazbe, kojeg možete provjeriti ovdje, uz label partnere poput Undergrounda, Bad Apple, 2020Vision, Micron, Flux i ManMakeMusic. Prve early bird ulaznice po cijeni od 59 funti dostupne su ovdje.

Četiri glazbena dana novog festivala u Petrčanima u narednim će mjesecima nadopunjavati line-up, stoga budite u toku.