O'Harin ljetni trokorak

18_06_2014 / 12:48h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
O'Harin ljetni trokorak

Vremenske prilike ne doprinose ljetnoj atmosferi, no zato vam može pomoći O'Harin program u kojem se do kraja lipnja ističu tri veća događanja – prva Ribarska večer Zente, Goulash disko i koncert Zabranjenog pušenja.

Vremenske prilike ne doprinose ljetnoj atmosferi, no zato vam može pomoći O'Harin program u kojem se do kraja lipnja ističu tri veća događanja – prva Ribarska večer Zente, Goulash disko i koncert Zabranjenog pušenja. Nogometnoj atmosferi doprinosi Karlovačko korner koji će se na Zenti ponovno stacionirati 24. lipnja, a dva dana kasnije promociju novog albuma održat će splitska grupa Ultimatum.

Ribarska večer održat će se u petak (20. 6.) u sklopu već tradicionalnog Bodulskog raspašoja koji O'Hara organizira zajedno s Hrvatskom glazbenom unijom i daruje posjetiteljima besplatan otočno-glazbeni užitak već treću godinu za redom. Nastupaju Mjesni odbor, Gego & Johnsoni i Ajlend.

Goulash disko je svjetski uspješan DJ koncept koji je od prošlog ljeta krenuo i sa svojim festivalskim izdanjem u Komiži, na otoku Visu. Energiju različitih glazbenih pravaca, s naglaskom na Global beats i Gypsy Jungle, u O'Hari možete osjetiti zadnjeg lipanjskog petka, a slični ritmovi nastavit će se i u srpnju.

Posljednja subota u lipnju na pozornicu dovodi Zabranjeno pušenje – ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kuna (O'Hara od 20 sati i kavana Mythos cijeli dan), a na dan koncerta 20 kuna skuplje.