O umjetnosti u Mađarskoj

27_08_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: CTRRL+V
O umjetnosti u Mađarskoj

Prijavi se na razmjenu mladih pod nazivom Otvori svoju umjetnost (Open Your Art) koja će se održat od 2. do 10. rujna u Mađarskoj. Na razmjenu se mogu prijaviti mladi između 18 i 30 godina.

Prijavi se na razmjenu mladih pod nazivom Otvori svoju umjetnost (Open Your Art) koja će se održat od 2. do 10. rujna u Mađarskoj. Cilj projekta je razviti međukulturalni dijalog.

Na razmjenu se mogu prijaviti mladi između 18 i 30 godina. Projekt će okupiti 22 mladih, osoba koje rade s mladima i umjetnika iz Hrvatske, Španjolske i Mađarske. Tijekom razmjene razmatrat će se zadaci suvremene umjetnosti i njena uloga u društvu, mogućnost korištenja umjetničkih alata u radu s mladima te što umjetnik ili umjetnička grupa mogu dobiti od odlaska na razmjenu mladih. Na razmjeni će se stvoriti tri grupe koje će stvarati slike u Zebegényju. Svaka grupa dobit će nekoliko metara površine da oslikaju zajedničku viziju zamišljenog grada. Sudionici ne trebaju biti profesionalni umjetnici. Samo moraju biti otvorenog uma, raditi kao tim i zabaviti se.

Svi troškovi sudjelovanja su pokriveni iz programa Erasmus+, dok se troškovi prijevoza pokrivaju do visine od 180,00 EUR.

Više informacija nalazi se u Infopack-u.