O novinarstvu u Edinburghu

13_02_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: freeimages.com / Nick Fletcher
O novinarstvu u Edinburghu

British Council poziva mlade na sudjelovanje u konferenciji Future News Worldwide 2017. Konferencija će se održati u Edinburghu 6. i 7. srpnja.

British Council poziva mlade na sudjelovanje u konferenciji Future News Worldwide 2017. Konferencija će se održati u škotskom parlamentu u Edinburghu 6. i 7. srpnja.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti studenti preddiplomskog studija bilo kojeg smjera (ili oni koji su diplomirali u zadnjih godinu dana) u dobi od 18 do 25 godina, a koji su strastveni prema novinarstvu u bilo kojem obliku.

Konferenciju podržavaju neke od vodećih medijskih organizacija, kao što su Reuters, Facebook i Google News Lab. Uspješnim kandidatima biti će pokriveni svi troškovi sudjelovanja u konferenciji, uključujući putovanje u Edinburgh.

Na konferenciji će se okupiti sto studenata iz cijeloga svijeta na intenzivnom dvodnevnom programu posvećenom novinarstvu i medijima. U Edinburghu će imat ekskluzivan pristup predavanjima i edukaciji koju će održati neke od najznačajnijih svjetskih medijskih osoba.

Rok za prijavu: 28. veljače.
.
Više informacija ovdje.