O EVS-u u Latviji

24_01_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: freeimages.com / Paul Gwyther
O EVS-u u Latviji

Edukacija pod nazivom SOHO - European Training Course for EVS Support People organizira se s ciljem osposobljavanja sudionika za EVS projekte. Održat će se u Latviji, a rok za prijavu je 13. ožujka.

Edukacija pod nazivom SOHO - European Training Course for EVS Support People organizira se s ciljem osposobljavanja sudionika za EVS projekte. Održat će se od 9. do 13. svibnja u Latviji.

SOHO edukacija namijenjena je svima koji su izravno uključeni u sistem podrške za EVS volontere, uključujući EVs mentore i youth workere. Sudionici će moći međusobno izmijeniti iskustva i razmijeniti primjere dobre prakse.

Cilj treninga je sudionicima približiti koncept EVS-a kao „službe za učenje“ i poboljšati mogućnosti za suradnju s međunarodnim partnerima. Sudionike će se potaknuti da razmisle o ulogama, dužnostima i izazovima unutar EVS programa, osvijestit će ih se o dimenziji učenja u EVS-u, te će im se pružiti najnovije informacije o programu Erasmus+: Mladi na djelu.

Edukacija je financirana sredstvima iz programa Erasmus Plus te će odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi smještaja, putovanja i hrane (prema pravilima Programa).

Rok za prijavu: 19. ožujka.

Za više informacije i prijave na salto-youth.net.