O budućnosti Doma mladih

O budućnosti Doma mladih

Platforma Doma mladih i Platforma 9.81 pozivaju sve zainteresirane da zajedno kroje budućnost Doma mladih putem radionice i otvorene diskusije.

U sklopu izložbe Izgradi platformu: Dom mladih MKC Split, Platforma Doma mladih i Platforma 9,81 pozivaju sve zainteresirane na radionicu i diskusiju 4. prosinca u galerijskom prostoru Doma mladih. 

Radionica Urbanistička početnica sa temom Dom mladih – moguće budućnosti održat će se 4.12. u 16.30 a vodit će je Dinko Peračić, arhitekt i aktivni član Platforme 9.81. Na radionici će se raspravljati i vizualizirati moguća budućnost Doma mladih. Istog dana u 19.30 sati održat će se otvorena diskusija pod nazivom Sadržaji novih kulturno-društvenih centara.

Novi kulturno-društveni centri koji nastaju u Hrvatskoj, a među njima i Dom mladih, razlikuju se od tradicionalnih prostora i ustanova za kulturu. Njihov program stvara velik broj različitih organizacija, njima se upravlja na način prilagođen suradnjama, njihova je infrastruktura podložna promjenjivom korištenju, otvorena za nove interpretacije i kulturne procese. Na diskusiji će svi prisutni imati priliku predložiti svoj scenarij, svoju viziju Doma mladih. 

Prijave se vrše na miranda@platforma981.hr ili platforma.doma.mladih@gmail.com / 091 570 4252.

Info zona Facebook