Novi zvuk Justinsa!

Novi zvuk Justinsa!

Splitski bend Justin's Johnson ima novi singl - All in, u kojem se predstavlja ne samo nova postava, nego i novi zvuk: ska punk još je tu, ali pridružuje mu se swing.

Splitski bend Justin's Johnson objavio je novi singl All in, koji će se naći na nadolazećem albumu. Na albumu koji je u pripremi Justinsi pokazuju novi smjer u svom glazbenom izričaju, gdje su ostali vjerni ska punk korijenima, ali su ih nadogradili elementima swinga.

Punk nije mrtav, samo su mu Justinsi stavili kravatu

- Punk nije umro u nama, samo smo mu stavili kravatu - kaže Bernard Beka Andrijašević, novi basist benda. Osim njega, Justinsi su dobili pojačanje i na bubnjevima. Novo je ime Cyro Gastone iz Perugie i velikim je dijelom zaslužan za novi zvuk benda.

Glazbenu produkciju singla povjerili su Ivanu Božaniću, članu bendova Pips Chips & Videoclips i ABOP, čije su produkcijske vještine već nagrađivane. - To je bila ljubav na prvi miks, šteta što će propasti s nama - govore Justinsi.

Nova postava, novi spot, novi Justinsi


Za pjesmu su snimili i spot. All in je prvi u nizu od četiri spota koje planiraju spojiti u jednu video cjelinu. Redatelj, snimatelj i montažer je Toni Mijač, koji je zaslužan i za sve prethodne video brojeve Justinsa, a u spotu se pojavljuje dio splitske glazbene scene, od članova benda Vertigo, preko Sile nečiste iz Solina do Saše Antića iz TBF-a i mlade glumice Anete Matulić. Spot nakon premijera na CMC-u i Index.hr-u može se pogledati i na YouTubeu.

- Brzi kadrovi i swing-ska punk zvuk učinili su svoje. Nova postava, novi spot, novi Justinsi iznenadili su sve nas na sceni. Velika je to stvar za splitsku muzičku publiku. Obogatili su scenu i žanrovski i stvaralački. Čekamo nastavak! - zaključio je Luka Žižić, bubnjar grupe Sila nečista.

Info zona Facebook