Novi singl Justin's Johnsona

Novi singl Justin's Johnsona

Novim singlom Poduzetnik splitski bend Justin’s Johnson najavio je izlazak drugog, još neimenovanog studijskog albuma, koji bi svjetlo dana trebao ugledati 2015. godine.

Novim singlom Poduzetnik splitski bend Justin’s Johnson najavio je izlazak drugog, još neimenovanog studijskog albuma. Album bi svjetlo dana trebao ugledati 2015. godine, a sing Poduzetnik ujedno najavljuje nešto drugačiji zvuk benda.

- Singl počinje upečatljivom brass linijom u usporenom reggae ritmu, potom se lagano gradi prema plesnom ska grooveu, da bi na kraju kulminirao tipičnim punk momentom. Sama dinamika i žestina pjesme ukazuju na put kojim će Justinsi ići na novom albumu. Na tome možemo zahvaliti odličnoj produkciji; pjesma je snimana u studiju Gorana Kovača u Splitu - objasnio je trubač Frane Mihalj.

- U jeku novovalnog optimizma koji sipa iz usta hrvatskih gospodarstvenih otaca, Justin’s Johnson je za prvi singl nakon prvijenca odabrao pjesmu o ljudima zbog kojih smo tu di jesmo, istinskim hrvatskim herojima, nepočutnim borcima protiv vjetrenjača satkanih od suhoparnih normi i tromog birokratskog aparata, koji i u naizgled bezizlaznim situacijama uvijek pronađu način da sebi, svojoj užoj i široj obitelji, a posljedično i cijeloj zajednici, omoguće način da žive pristojnim životom - našalio se frontmen Miro objašnjavajući značenje pjesme.Info zona Facebook