Novi buvljak za šapice

Novi buvljak za šapice

Razmjena će se i ponovno događati prema jednostavnom principu - odnesi sve što ti se svidi, a ostavi donacije za napuštene životinje.

Nakon Kmana, još jedno događanje "Ljudi za kvart, kvart za ljude" održat će se ovog puta u subotu, 26. rujna, od 17 sati na Blatinama, u parku kraj kafića Tropicana. Razmjena će se i ponovno događati prema jednostavnom principu - odnesi sve što ti se svidi, a ostavi donacije za napuštene životinje. Biljke, predmeti, odjeća i ukrasi mogu se prethodno donirati u prostorima kluba Kocka u Domu mladih, po dogovoru na broj 098 96 02 701.

- Primamo i donacije za kućne ljubimce u vidu dekica, hrane, povodaca - ukratko, sve što je vama višak, a u dobrom je stanju - naći će sretnog vlasnika. Sve donacije prosljeđujemo volonterima koji se brinu o napuštenim šapicama. Na buvljaku pridružit će nam se predstavnici i štićenici udruge Sehaliah te ćemo se tako imati priliku upoznati sa životinjama koje traže svoj stalni dom, a bit će i muzike te finih napitaka iz Mandrill Nano-Brewing CO - najavljuju organizatori.

Info zona Facebook