No stress uz S4S

21_01_2015 / 15:04h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: S4S
No stress uz S4S

Od 22. do 28. siječnja 2015. godine održat će se aktivnosti projekta No stress siječanj u organizaciji udruge S4S: predstavljanje Centra za savjetovanje Sveučilišta u Splitu i No stress party u O'Hari.

 Od 22. do 28. siječnja 2015. godine održat će se aktivnosti projekta No stress siječanj u organizaciji udruge S4S.

U četvrtak, 22. siječnja u 18.00 sati, u Klubu mladih Split, održat će se predstavljanje Centra za savjetovanje Sveučilišta u Splitu. Gosti večeri bit će stručnjaci iz Centra, zajedno s Goranom Kardumom, profesorom na Filozofskom fakultetu u Splitu i pročelnikom Centra za savjetovanje. Osim što će se predstaviti djelatnosti Centra i ukazati na mogućnosti koje studentima pruža, studenti su pozvani na diskusiju o tekućim problemima vezanima uz ispitne rokove čija će rješenja iznaći upravo Centar za savjetovanje.

U srijedu, 28. siječnja s početkom u 22 sata započet će No stress party u splitskom klubu O'Hara. Party tematskog karaktera, koji će obilježiti početak ispitnih rokova prilika je za studente da zajednički proslave posljednje dane slobode i početak zamornih ispitnih rokova.

Projekt je, riječima organizatora, pokrenut  s ciljem lišavanja studenata predispitnog stresa, ukazivanja na najbolji pristup ispitnim rokovima i, u konačnici, otvaranja prostora za zabavu.