Nedjelja za zdravi đir

Nedjelja za zdravi đir

Javnozdravstvena manifestacija Zdravlje je moj đir održat će se u nedjelju 22. svibnja na dvije lokacije u Splitu – na Zvončacu i Sustipanu, a uključuje niz predavanja, radionica i treninga.

Javnozdravstvena manifestacija Zdravlje je moj đir održat će se u nedjelju 22. svibnja na dvije lokacije u Splitu – na Zvončacu i Sustipanu. Ova se manifestacija organizira s ciljem okupljanja pružatelja usluga u domeni zdravlja, plesa i sporta: fitness prezentera, instruktora, stručnjaka i predavača koji mogu pomoći pojedincu održati i očuvati zdravlje.

Na Zvončacu i Sustipanu održavat će se radionice, predavanja i treninzi uz aktivno sudjelovanje posjetitelja manifestacije kojima će sve ponuđeno biti besplatno. Cilj manifestacije je pomoći pojedincu održati i očuvati zdravlje, a paralelno će biti postavljeni i reklamni štandovi institucija, udruga i tvrtki koje se bave zaštitom i unaprijeđenjem zdravlja. Na štandovima će se prezentirati njihov rad, dijeliti testeri i prodavati proizvodi iz asortimana. Cjelokupni program prilagođen je za sve životne uzraste: djecu, adolescente, odrasle i treću životnu dob.

Otvaranje manifestacije održat će se u 10.30 na Zvončacu, a u bogatom programu svatko će uspjeti pronaći nešto za sebe. Tako će posjetitelji moći vježbati jogu, okušati se u art terapiji, total body treningu, žongliranju, atletici, pilatesu, samoobrani za žene, zumbi, suvremenom plesu, ritmičkoj gimnastici i brojnim drugim aktivnostima savršenima za održavanje zdravlja i kondicije. Osim brojnih fizičkih aktivnosti, posjetitelji će moći izmjeriti količinu šećera u krvi i tlak, odrediti krvnu grupu i degustirati delicije bio kuhinje, a u hotelu Jadran svi će zainteresirani moći poslušati predavanja vezna uz fizičko i mentalno zdravlje.

Bogati program manifestacije dostupan je na linku.

Info zona Facebook