Natječaj za prostor Kluba Zona

Natječaj za prostor Kluba Zona

Otvoren je natječaj za korištenje prostora Kluba Zona što je jedinstvena prilika za brojne splitske udruge koje nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih aktivnosti, ali i za pojedince, organizacije i neformalne grupe.

Od 16. do 30. travnja otvoren je natječaj za korištenje prostora Kluba Zona što je jedinstvena prilika za brojne splitske udruge koje nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih aktivnosti. Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu na terminsko korištenje dobiti prostor Kluba Zona te s drugim korisnicima dijeliti i uredski dio, a participirat će samo u dijelu troškova režija i najma. Prijavnica je dostupna na klubzona.net.

Prizemni prostor na adresi Jerina 1, u neposrednoj blizini splitske Rive, Info zona i suradnici koriste više od deset godina. Uz 30-ak kvadrata uredskog dijela, prostor čini i 35 metara kvadratnih multifunkcijske dvorane kapaciteta 30 sjedećih mjesta, opremljene prijenosnim računalom, projektorom, platnom i ozvučenjem te je prikladna za predavanja, radionice, okrugle stolove i slična događanja. Korisnicima su na raspolaganju i sanitarni čvor i čajna kuhinja.

Natječaj za program i suradnike u programu Kluba Zona

Do 25. travnja otvoren je i natječaj za program i suradnike u realizaciji programa Kluba Zona. Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade. Programu mogu doprinijeti volontirajući, ali i plaćenim angažmanima, odnosno realizacijom aktivnosti za koje trebaju podršku ili participaciju u troškovima realizacije. Prijavnica i više informacija dostupno je na klubzona.net.

Info zona Facebook