Ulaznice za smijeh u Quasiju

09_04_2014 / 13:13h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Quasimodo
Ulaznice za smijeh u Quasiju

Klub Quasimodo nastavlja s novim izdanjem Stand Up Comedy Showa. Ovaj put u goste dolaze Goran Vugrinec Goc i Aleks Curać Šarić. Dijelimo ulaznice...

Nakon uspješnog premijernog nastupa ekipe iz zagrebačkog Studija Smijeha (Marine i Gorana) u ožujku, klub Quasimodo nastavlja s novim, veselim izdanjem Stand Up Comedy Showa.

Nova doza smijeha u Quasimodu bit će spremna u petak, 11. travnja u 21 h, a ovaj put u goste dolaze Goran Vugrinec Goc i Aleks Curać Šarić. O Gocu je potrebno znati da ne voli kad ljudi pišu smajliće naopako, ne boji se visina nego samo pada s visina a inspiraciju za nastupe crpi iz telefonskog imenika. Aleks iza sebe već ima pet godina iskustva i oko 400 nastupa širom zemlje i šire. Omiljenim temama, kao što su muško-ženski odnosi, ponašanje alfa muškaraca i besmisleni proizvodi kojima nas bombardiraju u reklamama, ostvaruje komunikaciju s publikom a kako to izgleda - provjertite u petak.

Cijena je ulaznice 20 kuna i može se kupiti i u pretprodaji u klubu, a može se i osvojiti u nagradnoj igri Info zone. Dijelimo ulaznice: javite se u inboks na našem Facebooku, objasnite nam zašto bismo kartu dali baš vama i strpljivo čekajte ishod:)