Nasmij se uz Studio Smijeha

09_04_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Studio Smijeha Split
Nasmij se uz Studio Smijeha

Studio Smijeha Splićankama i Splićanima donosi tjedan ispunjen odličnom stand up komedijom! Čekaju te Večer otvorenog mikrofona, Best of Studio Smijeha Vol.1, večeri Novih Baza te One Man Show Tomislava Primorca.

Ovaj tjedan (9.-13. travnja) u gradu pod Marjanom gotovo svaki dan će biti prilika da se nasmiješ na stand up nastupima u organizaciji Studija Smijeha.

Ponedjeljak je rezerviran za Večer otvorenog mikrofona koja se tradicionalno održava u Academia Club Ghetto i na kojima se bruse mlade komičarske nade! Prijaviti se može bilo tko, dovoljno je imati 5 do 7 minuta autorskog materijala i hrabrost da se izađe pred publiku. Sve se odvija pod voditeljskom palicom rezident komičara iz Studio Smijeha Split, a publika s osmijehom na licu rado podržava stvaranje mlade stand up scene u našem gradu.

Dan kasnije, u utorak 10. travnja Studio Smijeha se vraća u Pivarij Burger&Beer! Tamo će ekipu na večeri "Best of Studio Smijeha Vol. 1" svojim najboljim bazama/forama nasmijavati naša izvrsna komičarska trojka koju predvodi Marina Orsag! Osim najpoznatije regionalne komičarke, koja dolazi iz Zagreba, stiže i predstavnik Slavonije, Goran Vinčić, a duh Splita donosi Vanja Dobrijević.

Srijeda je rezervirana za večeri Novih baza u novootvorenom klubu Split Circus (Monty Python) na kojima rezidenti Studija Smijeha Split iz mjeseca u mjesec novim repertoarom, tj. novim bazama nasmijavaju publiku koja redovito ispuni klub do posljednjeg mjesta!

Nakon predaha u četvrtak, petak je rezerviran za premijeru! Tomislav Primorac u Ghetto klubu prvi put izvodi svoj One Man Show pod nazivom "Ja sam ti takav"! Tomislav nije samo stand up komičar, već je i fizičar, crtač stripova te glazbenik, koji će sat i pol vremena nasmijavati sve one koje dođu na premijeru! Kakav je Tomislav i što je sve stvorio u posljednje četiri godine bavljenja stand up-om otkrij u petak.

Više informacija na Facebook stranici Studio Smijeha Split!