Za nagradu piši o AIDS-u

04_11_2013 / 11:21h  |  Autor: A.M.
Za nagradu piši o AIDS-u

Za sudjelovanje na natječaju povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a potrebno je napisati pismo, sastav ili priču. Pobjednik će osvojiti digitalni fotoaparat a i druge očekuju vrijedne nagrade.

Za sudjelovanje na natječaju Prema 0% diskriminacije potrebno je napisati pismo, sastav ili priču na temu - Osoba koja ti je draga povjeri ti se i kaže da je HIV pozitivna te da ima AIDS. Jako je uznemirena i preplašena. Što bi rekao/la toj osobi? Bi li se i dalje družio/la s tom osobom?. Pobjednik će osvojiti digitalni fotoaparat a i druge očekuju vrijedne nagrade.

Natječaj organiziraju Hrvatski zavod za javno zdravstvo i  UN-ova tematska skupina za HIV/AIDS uz potporu Ministarstva zdravlja u okviru kampanje Znanje pobjeđuje (za prevenciju HIV-a/AIDS-a i promicanja spolnog zdravlja) organiziraju - povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a.

Cilj natječaja je povećanje znanja o HIV-u/AIDS-u, prepoznavanje problema s kojima se susreću oboljele osobe, razumijevanje kako se oboljeli osjećaju te doprinos smanjenju stigme i diskriminacije oboljelih.

Rok za prijavu: 15. studenog 2013.

zdravlje.hzjz.hr