Deetron - Master's - Subota

06_02_2007
Deetron - Master's - Subota

Groove is in the Heart započinje godinu sa šlagom na početku. Dolazi nam Deetron iz Švicarske. Uz njega će nastupiti Edy C i Pero FH. A split.com.hr dijeli 4 puta po jednu kartu svakom petom sretniku...

Groove is in the Heart započinje godinu sa šlagom na početku. Dolazi nam Deetron iz Švicarske. Uz njega će nastupiti Edy C i Pero FH.

Subota, 10.02.2007. klub Master's.

Kako ukratko definirati dobrog, dja? Mnogi dji, klupski kritičari , partygoeri bi se zasigurno složili sa vrlo kratkom definicijom: „Deetron“.



Malo je onih dja koje bi mogli uvrstiti u kategoriju Natural Born Dj-s, a Sam Geiser (Deetron) je definitivno jedan od njih.

Izbor i slaganje različitih ploča u jednu suvislu i tečnu cjelinu, bilo da se radi o o technu, houseu ili electru, Sam izvodi sa nevjerovatnom lakoćom da se čini kao da je njegov set jedna jedina stvar.

Tehnički je jednostavno – savršen!!! Bilo da se radi o tehnici rada na dva, tri ili koliko želite gramofona, cd playera ili final scratcheva, Deetron je jedan od najboljih tako da je primio priznanja od najpoznatijih dja današnjice. Zato nije čudo da je Deetron jedan od najtraženijih dja ovoga trenutka.

Produkcija je još jedna bitna komponenta Deetronove karijere. Njegovi uratci, bilo da se radi o njegovom autorskom radu ili remiksima, nalaze mjesto na najznačajnijim etiketama različitih pravaca. Priznanje mu je odala i tradicionalno zatvorena i konzervativna Detroitska škola.

Spomenuti ćemo samo neke stvari od prošle godine jer bi bilo zaista predugo pisati o njegovom cjelokupnom produkcijskom radu.

Gilles Peterson sa BBCija, nominirao je njegov album „Twisted “ za najbolji album u 2006. u svim kategorijama. Također, Gilles je uvrstio i singl sa tog albuma "You've got me swingin'" za kategoriju "track of the year" dok je njegov posljednji mix pustio 19.11.’06.u svom , svjetski poznatom radio showu "The afterlife", još jedan singl sa zadnjeg albuma licencirao je Sven Vath za svoj novi "Sound of the 7th Season" koji je izašao na Cocoon Records. "Life soundtrack", treći singl sa spomenutog albuma izlazi sa remiksima od Radioslavea i Redshapea. Još je svjež remiks koji je napravio za Guy Gerbera & Gregor Treshera za Greatstuff Records koji se popeo na liste mnogih dja. Uspio je izbaciti i remake legendarne stvari "The coming" od Shaka za Morris Audio Records te remiks Norman Chungove stvaru F1 za Sino. I na kraju tu je i veliki hit, njegov remiks “Skydive from Venus” od Detroit Grand Pubahs.

Deetron je fenomen elektroničke plesne glazbe i vrsni predstavnik onoga što bi dj trebao biti. Stoga je njegov nastup obavezna lektira za partijanere i sve koji vole dobru klupsku glazbu.

Pretprodaja po 40 kn u CD Shopu Dancing Bear, caffe baru Puls i caffe baru Bifora, a na
dan 60 kn.

A split.com.hr dijeli 4 puta po jednu kartu svakom petom sretniku koji pošalje svoje ime, prezime i naravno kontakt telefon na [email protected]. Sritno ;)


napisao: Pero FH