Nagrada za studentski rad

21_08_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: unsplash.com / Alejandro Escamilla
Nagrada za studentski rad

Centar za ženske studije 12. godinu zaredom objavljuje Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike. Rok za prijavu je 10. listopada 2019. godine.

Centar za ženske studije 12. godinu zaredom objavljuje Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike.

Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti i studentice preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija visokih učilišta u Republici Hrvatskoj, svih znanstvenih i umjetničkih područja. Prijavljeni rad treba se baviti ženskom i/ili rodnom problematikom.

Studenti i studentice prijavljuju radove nastale u akademskoj godini 2018./2019. kao sastavni dio studentskih obveza te su pozitivno ocijenjeni od strane mentora/ica na njihovim matičnim fakultetima. Na Natječaj se mogu prijaviti znanstveni, stručni ili umjetnički radovi u pisanom ili izvedbenom obliku uključujući seminarske ili završne radove. U slučaju da se prijavljuje rad u izvedbenom obliku, prijava treba sadržavati osvrt autorice/autora rada od najmanje 5 kartica u pisanom obliku. Znanstveni rad koji se prijavljuje za Nagradu mora imati najmanje 15 kartica. Nagrada se sastoji od povelje i prigodnog dara, a dodjeljuju se tri nagrade.

Za prijavu je potrebno poslati prijavni obrazac i potvrdu mentora/ice rada koji se prijavljuje na Natječaj. Za pisane radove šalje se samo tekst rada, a za radove u izvedbenom obliku šalju se snimka, fotografije, poveznice i slična prikladna dokumentacija, uz obavezan pisani osvrt na 5 kartica.

Svu potrebnu dokumentaciju potrebno je poslati mailom na [email protected].

Rok za prijavu: 10. listopada 2019. godine.

Više informacija na zenstud.hr.