Kandidiraj za nagradu za mlade

30_10_2012 / 16:10h
Kandidiraj za nagradu za mlade

Mreža mladih Hrvatske u suradnji s Ministarstvom socijalne politike i mladih drugi put dodjeljuje Nagradu za mlade Uključi se!. Riječ je o nagradi za mladu osobu ili skupinu mladih koja se dodjeljuje za osobit doprinos ostvarivanju pozitivnih društvenih promjena...

Nagrada za mlade Uključi se! godišnja je nagrada za mlade od 15 do 30 godina starosti koja se dodjeljuje za osobiti doprinos pozitivnim društvenim promjenama u lokalnim zajednicama ili na nacionalnoj razini. Nagradom se želi potaknuti aktivno sudjelovanje mladih u društvenim procesima na lokalnoj i nacionalnoj razini te odati priznanje iznimnom doprinosu mladih u izgradnji društva. Nagradu dodjeljuje Mreža mladih Hrvatske u suradnji s Ministarstvom socijalne politike i mladih, a prvi put je dodijeljena 2011. godine.

Rok za podnošenje prijava za natjačaj je 25. studenoga 2012. godine nakon čega slijedi online glasovanje pa konačna odluka Povjerenstva o dobitniku ili dobitnici statue, plakete i novčane nagradu u vrijednosti 5.000 kn.

ukljucise.net