Na Ultri više od 59 izvođača

13_06_2014 / 10:12h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Ultra Europe
Na Ultri više od 59 izvođača

Organizatori Ultra Europe festivala objavili su čak 59 izvođača, no to još nije konačni line-up. Pozornica će ukupno biti pet – tri na Poljudu, jedna na Zapadnoj obali i jedna na završnici Ultra Beach.

Organizatori Ultra Europe festivala objavili su čak 59 izvođača, no to još nije konačni line-up. Svoj nastup potvrdili su Erick Morillo, izvođač s platinastom nakladom i brojnim singlovima na različitim glazbenim ljestvicama, i švedska superzvijezda Sebastian Ingrosso koji je bio trećina zvjezdanog tria Swedish House Mafia. U line-up upisuju se i Hot Since 82, Kill The Noise, Nic Fanciulli te DJ SNAKE. Među ostalima se ističu domaći izvođači, Edy C, Pero Fullhouse, Silvio Hrabar, Mayavanya te hrvatsko-slovenski duo Vanillaz. Trenutno, listu zatvaraju, abecednim redom, Barks David Mel, Elio Riso, Emrah Is, Mossel, Gelab, Jewelz & Scott Sparks, Kryoman DJ Set, DJ Max, DJ Max Cartoux, PHNTM, RioTGear, Rory Lynman, Steve Mulder, Two Loud te Vicetone, Vice V.

Festival ove godine traje dan duže, točnije od 11. do 13. srpnja u Splitu, a nakon dana pauze, u utorak 15. srpnja najveće partijanere očekuje ekskluzivna završnica, Ultra Beach, ispred hotela Amfora Beach Resort na Hvaru. Uskoro se očekuje najava izvođača koji će zabaviti publiku na tulumu Ultra Beach na Hvaru, a na www.ultraeurope.com objavljena je točna satnica i raspored izvođača po festivalskim pozornicama – Mainstage Ultra Worldwide, Ultra Worldwide Arena, Ultra Worlwide Arena Carl Cox & friends. Pozornica će ukupno biti pet – tri na Poljudu, jedna na Zapadnoj obali i jedna na završnici Ultra Beach.

Ulaznice su u prodaji na www.ultraeurope.com - za sva tri festivalska dana u Splitu po cijeni od 985 kuna (129 EUR) te dnevne VIP ulaznice po cijeni od 760 kuna (99 EUR), dok će najveći obožavatelji željni ekskluzivnog tuluma na plaži dobiti dodatnu priliku kupiti ulaznicu za završnicu na Hvaru, nakon što se prvi kontingent karata rasprodao.