Na trekking u Italiju

25_01_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: peco.genova.it
Na trekking u Italiju

Outward Bound Hrvatska poziva mlade od 18 do 23 godine da se prijave na razmjenu mladih koja se sastoji velikim dijelom od trekking-ekspedicije u nacionalnom parku Appennino Tosco-Emiliano.

Outward Bound Hrvatska je partner na Erasmus+ projektu "S.T.E.P.S. 2(Share Trekking Experience Promoting Self-awareness)" u kojem će se okupiti mladi od 18 do 23 godine iz 5 zemalja na razmjenu mladih koja se sastoji velikim dijelom od trekking-ekspedicije u nacionalnom parku Appennino Tosco-Emiliano.

Prednost u prijavi imaju mladi smanjenih mogućnosti. Teme koje se obrađuju u projektu su interkulturalno učenje, upoznavanje sebe i osobni razvoj, grupna dinamika i promocija svijesti o europskom zajedništvu.

Razmjena mladih održava se od 20. do 28. svibnja 2018. u Ligonchiju (sjeverna Italija).
(lokacija: www.ostellodeibalocchi. it/)

APV, prethodni pripremni sastanak na kojem sudjeluje po jedan team-leader iz svake zemlje održat će se od 20. do 22. travnja 2018. na istoj lokaciji.

Troškovi smještaja i hrane u potpunosti su pokriveni, a putni troškovi pokriveni su u skladu s EU kalkulatorom udaljenosti (za putovanje iz Hrvatske pokrivaju se troškovi u iznosu do 140 eura po osobi). Putni troškovi vraćaju se sudionicima nakon završetka razmjene i dostave originalnih putnih karata.

Zainteresirani trebaju e-mailom na [email protected] poslati popunjenu prijavnicu s naznakom žele li biti i team-leader i u tom slučaju sudjelovati i u APV-u ili samo kao sudionik na razmjeni.

Više informacija o razmjeni u Info-packu.

Prijavnica