Na EkoFjeri svira Rundek!

16_06_2016  |  Foto: freeimages.com
Na EkoFjeri svira Rundek!

Sajam ekoloških proizvoda EkoFjera održat će se 17. i 18. lipnja u Splitu a uključuje i filmske projekcije, radionice te besplatni koncert Darka Rundeka na Prokurativama.

Sajam ekoloških proizvoda EkoFjera, u organizaciji Javne ustanove RERA SD i Udruge ekoloških proizvođača Dalmacije Dalmacija EKO, održat će se 17. i 18. lipnja u Splitu a uključuje i filmske projekcije, radionice te besplatni koncert Rundek Cargo Trija na Prokurativama.

- EkoFjera jedan je od najvećih sajmova ekoloških proizvoda u Republici Hrvatskoj, koji sufinancira Europski socijalni fond putem projekta EkoBiz – poticanje poduzetništva mladih u sektoru ekološke poljoprivrede – kazala je voditeljica projekta EkoBiz Jelena Petrov.

Navela je da je projekt potaknuo stotinu mladih osoba da se uključe u edukativne aktivnosti provedene unutar projekta, od kojih je u konačnici njih pedeset zatražilo potporu u poslovnom planiranju i apliciranju za sredstva EU.

Program EkoFjere

Svečano otvorenje EkoFjere održat će se u petak 17. lipnja 2016 u 10 h u Gradskom kazalištu mladih, a uz sajam ekoloških proizvoda bit će organiziran i Gospodarski forum Splitsko-dalmatinske županije.

U petak u 21 h, u suradnji s Festivalom mediteranskog filma Split, posjetitelji će moći vidjeti kratke filmove o ekološkoj hrani i poljoprivredi, a u subotu ujutro u 10 h studentice Umjetničke akademije Split održat će likovnu radionicu za djecu.

EkoFjera se zatvara u subotu, 18. lipnja navečer i to uz besplatni koncert Rundek Cargo Trija na Prokurativama.