Na DUMP-ovo pripravništvo!

Na DUMP-ovo pripravništvo!

Splitska DUMP Udruga mladih programera uskoro kreće s novim DUMP Internshipom, a program će predstaviti 10 prosinca na FESB-u.

Splitska Udruga mladih programera DUMP uskoro kreće s novim DUMP Internshipom, besplatnim pripravničkim programom tijekom kojeg će pripravnici raditi na vještinama potrebnim u budućem poslu, a učit će od samih članova Udruge i predstavnika najznačajnijih firmi u Splitu. Predstavljanje programa  održat će se10. prosinca 2016. u 17 h na FESB-u, a istog dana počet će i prijave za pripravništvo.

Svi zainteresirani na Internshipu će brusiti razne vještine potrebne za uspjeh na tržištu te se susretati s izazovima pri radu na stvarnim projektima. Svoja će znanja unaprijediti u širokom spektru vještina kao što su dizajn, programiranje i multimedija.

Oni koji se iskažu tijekom Internshipa mogu postati članovi Udruge, gdje će i dalje razvijati svoje vještine u sklopu organizacije i realizacije raznoraznih projekata kojima se Udruga bavi, počevši od ciklusa predavanja poput Škole osnova programiranja pa do programerskih pothvata.

Dodatne informacije mogu se potražiti na službenoj stranici ili na Facebooku.

Info zona Facebook