Volim-ne-volim Bookara

12_02_2013 / 14:05h
Volim-ne-volim Bookara

Potegnite veliki gutljaj iz književne Bookare dok vas iz prvog reda, čupkajući volim-ne-volim tratinčicu, ljubavnom poezijom miluje gošća Ružana Kovač...

Želite prekinuti s dosadnim partnerom koji vas stalno vuče za rukav? Htjeli biste se zaljubiti? Tražite romantiku ili preferirate skandal u javnosti? Za sve ovo dosad je postojao samo jedan idealan dan u godini – Valentinovo.

No, nepravdi je došao kraj!

Samo dan poslije Valentinova pruža vam se nova prilika za susresti ljubav svog života, ili za prekid s trenutnim davež-partnerom. Bookara šou najbolje je mjesto i vrijeme za zaljubljivanje i prekide! Zaljubite se sa stilom, prekinite uz prasak, dođite u Info zonu 15.02.2013. u 20:30 i potegnite veliki gutljaj iz književne Bookare dok vas iz prvog reda, čupkajući volim-ne-volim tratinčicu, ljubavnom poezijom miluje gošća Ružana Kovač.

Kalendar u ruke i zabilježite termin! A onda suprugu zgrabite pod ruku, muža naprtite na pleća, djevojku obmanite luksuznom večerom, momku obećajte da vam poslije može taknuti sisu i trkom na novi Bookara šou, najbržu književnu večer u Europi!

Kao i svaki put, s figom u džepu čeka vas uvijek nasmiješen i lijepo počešljan domaćin, Marijo Glavaš.

Soundtrack ljubavnog izdanja Bookara šoua: Mišo Kovač, Drugi joj raspliće kosu, a ja je volim

P.S. Tko ne dođe neka mu se nešto crveno opere s bijelom robom!!

Još jedino nisan počela psovat u versima

Ružana Kovač o sebi: Rođena 1978. u Makarskoj, tu odživila mladost, završila gimnaziju pa se, vođena ljubavlju za pisanjem, upisala na novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Isti nakon četiri godine završila. Kako mi se u životu sve vrti oko jubavi tako me jubav vratila u rodni grad gdje uplovih mlada i zelena u bračnu luku u kojoj san privezana, Bogu fala, i danas, bogatija za 9-godišnjeg Bartula :). Punih osam godina radila u lokalnom tjedniku Makarska kronika, ali su se entuzijazam i vira da svojin pisanjem možeš prominit nepravdu potrošili pa san zadnjih godinu dana na popisu Zavoda za zapošljavanje. Ipak s Kronikom nije završilo pisanje, dapače, samo san se potpuno posvetila ovom kreativnom, poetskom pisanju. Broj ispisanih pisama ne znan ni sama ali ih je na nekoliko stotina i samo se čeka neki dobrotvor da mi to ukoriči. Iman i nekoliko svojih uglazbljenih pisama, jednu od njih piva moja ženska klapa Fjoret koju san, eto slučajno, osnovala prije sedam godina. Zapravo se najbolje i najradije izražavam stihovima i još jedino nisan počela psovat u versima :)). Pišen i kratke priče, jedna od njih Nevažno lani ušla među finaliste na natječaju za najbolju kratku priču u sklopu Europskog festivala kratke priče :))