M.O.R.T. u Quasimodu

10_01_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Klub Quasimodo
M.O.R.T. u Quasimodu

M.O.R.T. dolaze prodrmati klub Quasimodo u subotu, 12. siječnja. Nedavno su predstavili novi videospot za pjesmu "Draga majko", a približava se i kraj kampanje za album na engleskom jeziku. Karte u pretprodaji su 40 kuna, a na vratima će se prodavati po cijeni od 60 kuna.

Sinjski punk blues velikani, M.O.R.T., u subotu, 12.siječnja, dolaze prodrmati klub Quasimodo.

Nedavno su predstavili novi videospot za pjesmu "Draga majko“ koja se nalazi na albumu „Tužna kocka“ objavljenom 2016. godine. Treći album dosad je izbacio čak pet singlova – „Volim“, „Na cesti“, „Plamen što kriješ“, „Logor“ i „Olovni vojnici“, dok „Draga majko“ stiže u vrijeme kad grupa finišira kampanju za svoju novu kreativnu etapu. „Standing Runningman“ naziv je njihovog prvog albuma na engleskom čije pjesme bend već neko vrijeme izvodi na koncertima.

Ovi teškaši iz Sinja nailaze na jednoglasne pohvale glazbene kritike, koja ih vidi kao spasitelje domaćeg rocka, i publike koja na svakom njihovom nastupu može očekivati energičnu i beskompromisnu svirku „do zadnje kapi znoja“.

Karte u pretprodaji po cijeni od 40 kuna do subote u podne možete pronaći u caffe baru Basket (Domovinskog rata 42) te Wave shopu (Trumbićeva obala 3 - Matejuška). Na dan koncerta karte će se na vratima prodavati po cijeni od 60 kuna (ako ih bude).

Više informacija o koncertu na Facebook stranici događaja.